Bună ziua tuturor, bine ați venit la o nouă postare pe blog, care se va ocupa de o problemă cu care cu siguranță ne-am confruntat cu toții la cel puțin o petrecere…
Împreună vom analiza cele mai bune tehnici pentru a putea destupa o bere cu o brichetă! Cine nu s-a trezit vreodată cu brațele atârnând pentru că prietenul tău nu avea un desfăcător de sticle?
Așa că pregătește-ți cea mai bună brichetă și cea mai bună sticlă de bere, te vom învăța cum să destupi o bere cu ușurință!
1 – Pregătirea
Cred că această situație ni s-a întâmplat la destul de mulți dintre noi.
Într-o mică seară cu prietenii, este momentul să stăm de vorbă la o mâncare și o băutură bună. Berea
fiind poate băutura care îi aduce cel mai mult pe oameni laolaltă.
Chiar dacă este vorba de un mic aperitiv, de o seară de fotbal sau de o reuniune, sticla de bere este adesea prezentă. Dar atunci când nu există un desfăcător de sticle, cum vă puteți bucura de această băutură rece?
În primul rând, luați sticla în mâna non-dominantă, strângeți-o și plasați degetul mare și arătătorul aproape de capac. Trebuie să
lăsați suficient spațiu între capac și cele două
degete
pentru a
vă putea plasa bricheta.
După ce ați făcut acest lucru, trebuie să înțelegeți cum se va întâmpla în continuare.
Cu cât degetul este mai aproape de capac, cu atât mai ușor va fi. Așa că, desigur, îmi este mai ușor să spun decât să fac, recunosc.
Degetul tău va fi pivotul care ajută bricheta să spargă capsula. Cu faza de
pregătire
acum (sper) încheiată, putem trece la restul
mișcării
pentru a face desfacerea
capsulei
și mai ușoară.
2 – Mișcarea
Așa că sâ ai stăpânit pregătirea, toate luminile sunt verzi pentru a începe apoi să angajezi mișcarea care va sparge capsula și îți va permite să îți bei liniștit mica băutură.
Cu degetele la locul lor, poziționați partea de jos a brichetei, așezată în prealabil orizontal, sub marginile crestate ale capsulei. Un capăt al brichetei trebuie să se sprijine pe degetul arătător, iar aceeași brichetă trebuie să fie perpendiculară pe sticlă.
Apăsați ferm pe partea metalică a brichetei, deoarece totul se va rezuma și la a prinde bine partea în care se află piatra, butonul, priza de flacără etc. Așa că asigurați-vă că aveți o prindere fermă și stabilă.
Cu mâna non-dominantă, cea care ține bine gâtul, ridicați-o ușor, astfel încât să aveți mâna aproape pe o margine a capacului, acest lucru va acționa ca o pârghie pentru ca capacul să sară mai ușor.
3 – Execuția
După ce toate aceste reglaje au fost făcute, tot ce trebuie să faci este să dai o lovitură puternică pornind de la partea metalică a brichetei, cea din mâna ta puternică, dominantă.
Gestul trebuie să fie rapid, dar ferm, astfel încât puterea generată de mâna ta să facă să sară capacul. În realitate, veți folosi același sistem, aceeași mișcare ca la deschizătorul de sticle, doar că se va face cu o
brichetă
.
Nu aveți brichete? Dar, nu-ți face griji, te acoperim noi! Puteți găsi frumoasa noastră colecție de brichete dând click pe link!
Mulțumim mult pentru atenție, sperăm că ați reușit să învățați alături de noi cum să deschideți sticla de bere și să o faceți cu mult stil!
Dacă v-a plăcut acest articol, nu ezitați să aruncați o privire și pe blogul nostru de pe L’Utilité Du Briquet publicat cu puțin timp în urmă.
.